Afaceri de la zero. George şi Florin Borşaru au plecat de la un foodtruck cu mac’n’cheese pus în mijlocul corporatiştilor, iar acum estimează afaceri de 90.000 de euro cu un spaţiu fix în zona Unirii

Businessul BCheese a fost gândit de la început ca fiind francizabil, însă cei doi fondatori au avut nevoie de validarea primului restaurant, pentru ca apoi să poată să multiplice...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.