Afaceri de la zero. Chef Sosin dă gustul a peste zece tipuri de sosuri, muştaruri sau dulceţuri într-un atelier de producţie din Jilava, în care trei prieteni au investit 20.000 de euro

„Vindem foarte puţin în online. Majoritar, locul nostru este în băcănii şi vrem să creştem împreună. Suntem în multe băcănii şi o să tragem foarte tare de segmentul acesta“....
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.