Cornel Riciu, un român plecat din ţară acum 18 ani, coordonează o echipă de aproape 100 de bucătari în Emiratele Arabe Unite. Cornel Riciu este executive sous-chef pentru hotelul DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island din Ras al Khaimah, unul dintre cele şapte emirate

Cornel Riciu a plecat din ţară în 2003, cu destinaţia Marea Britanie, iar de atunci cariera l-a dus în mai multe locuri, pentru ca de o lună să ajungă în Emiratele Arabe Unite....
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.