Cine vrea să facă business trebuie să dea salarii mari: salariile angajaţilor din 13 sectoare au crescut cu peste 20% în ultimul an
Tudor Aposteanu, proprietar de restaurante: „Mi-au crescut salariile cu 40% din 2019 până acum. Dacă în 2019 un ospătar lua 130-140 de lei pe zi, acum nivelul a ajuns la 250 de lei pe zi....
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Afaceri de la zero. Povestea unei afaceri româneşti construită de o tânără dintr-o pasiune jucăuşă. Totul a început mai mult ca o joacă
- Veşti bune pentru salariaţi: Angajaţii vor avea parte de o minivacanţă de patru sau şase zile
- Parteneriat surpriză: ING Bank s-a asociat cu Federaţia Română de Fotbal pentru a susţine elevii din învăţământul preuniversitar în participarea la campionate şi competiţii sportive de fotbal
- România a încheiat 2023 cu o rată a şomajului de 5,6% nivel similar cu cel înregistrat în 2022. În cifre, România a avut 455.600 de şomeri şi 7,7 milioane de persoane în câmpul muncii, din care 6,6 milioane salariaţi
- Ce mutări s-au mai produs în echipele de management ale băncilor? Alin Fodoroiu a ajuns director general adjunct, şef pe retail, la Intesa Sanpaolo Bank România după ce a plecat de la Idea Bank, devenită Salt Bank