Goran Panici, general manager, Smithfield, cel mai mare producător de carne de porc: „2021 va fi pentru noi un an al dezvoltării, pe tot lanţul de producţie“. Smithfield are 47 de ferme în judeţele Timiş şi Arad şi peste 2.300 de angajaţi şi a dezvoltat un model de afacere integrată

Grupul Smithfield, cel mai mare pro­ducător de carne de porc din România, care creşte anual circa 1,3 milioane de capete de porci, are în plan investiţii în mărirea efectivului şi...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.