Un sfert din români consumă mai mult peşte şi produse conexe decât în urmă cu 5 ani, dar un procent similar anunţă că a redus consumul. ”Există o categorie de persoane care sunt încă ancorate în obiceiurile vechi şi evită carnea de peşte pentru că li se pare dificil de pregătit”

Interesul românilor pentru peşte şi produsele din peşte a crescut în ultimii cinci ani, iar 25% dintre ei spun că în prezent consumă mai mult, în timp ce 5% au o dietă bazată exclusiv...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.