România a avut în 2019 cele mai mici preţuri la carne din Uniunea Europeană. Consumul mediu de carne în România a fost de 73,8 kg la nivelul lui 2018

♦ Consumul de carne a înregistrat în 2018 în România un nivel record de 1,44 milioane tone după creşterea semnificativă a consumului de carne pe cap de locuitor (73,8...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.