Apare un nou jucător mare în industria cărnii. Povestea unui business care a ajuns din pragul falimentului aproape de top zece. Abatorul Periş, un business preluat în 2015 de Jabbar Kanani de la o companie aflată în faliment, a ajuns la afaceri de 333 mil. lei în 2019

♦ Abatorul a fost deschis în iulie 2015, după investiţii de peste 20 milioane de euro, devenind astfel una dintre cele mai mari unităţi de procesare a cărnii de porc din România....
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.