Antreprenori locali. Producătorul de preparate din carne Killer din Suceava: „Producem la capacitate maximă. Cererea pentru exporturi s-a dublat. Avem 250 de angajaţi, pe care i-am împărţit în două schimburi, şi lucrează o săptămână un schimb, o săptămână celelălalt.“

Alexandru Scheul, antrepre­no­rul român care deţine businessul Killer din comuna Horodnic de Jos, judeţul Suceava, o companie cu 250 de angajaţi şi o capacitate de producţie de mezeluri...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola
Read this article in English on www.ZFEnglish.com

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.