Ce spune un chef după 20 de ani de antreprenoriat: Nu cred că ar avea rost să o luăm de la capăt într-un moment precar al pieţei muncii, al politicului, al legislativului. Restaurantul Bistro de l’Arte din Braşov a fost deschis în 2003

Contextul economic şi politic marcat de imprevizi­bi­litate este o potenţială piedică în calea antreprenorilor care vor să pornească o afacere în acest moment, după cum sugerează Oana...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.