De Crăciun românii vor tăia sute de mii de porci din propriile gospodării. Este necesară prezenţa veterinarului la sacrificare? Şeptelul de porci din exploataţiile agricole individuale din România este în prezent de 2,4 milioane de capete, la jumătate faţă de anul 2008
Sacrificarea porcilor din gospodăriile populaţiei este permisă doar cu aviz de la medicul veterinar, după examinarea clinică a animalului, în urma unei măsuri luate de Autoritatea...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Pe ce baze construim România pe care o predăm generaţiilor viitoare? Aflăm măine la conferinţa „Top 1000 cele mai mari companii din România. Noi alegem să dezvoltăm România 2024”
- Exclusiv ZF Corporate Analiză Un altfel de război comercial
- Exclusiv ZF Corporate Analiză Aceeaşi Mărie, cu altă... identitate vizuală
- Producătorul apei Aqua Bilbor, preluat de grupul Agro-Chirnogi SA şi Maria Trading
- Exclusiv ZF Corporate Analiză „Made in România“, lider de piaţă