De Crăciun românii vor tăia sute de mii de porci din propriile gospodării. Este necesară prezenţa veterinarului la sacrificare? Şeptelul de porci din exploataţiile agricole individuale din România este în prezent de 2,4 milioane de capete, la jumătate faţă de anul 2008

Sacrificarea porcilor din gospodăriile populaţiei este permisă doar cu aviz de la medicul veterinar, după examinarea clinică a animalului, în urma unei măsuri luate de Autoritatea...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.