Agrobusiness

Familia Bujor din Dracea, Teleorman, produce bulionul Bujor din recolta proprie şi îl vinde la târguri din ţară şi din străinătate. „Cultivăm legume pe 30 de hectare şi vrem să ne extindem“.

Fraţii Marian şi Ionel Bujor din localitatea Dracea, judeţul Teleorman, se ocupă cu agricultura de peste două decenii, iar în 2006 şi-au creat propria fabrică de procesare a legumelor...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.