ZF Live. Daniel Mischie, City Grill: Prin reglementarea bacşişului, noi ne pregătim pentru viitor Astăzi, banii pe care clientul îi oferă drept recompensă ospătarului şi echipei de bucătari sunt undeva într-o zonă gri

Daniel Mischie, CEO al City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor din România, afirmă că reglementarea bacşişului din industria HoReCa (hoteluri,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.