Un angajat din restaurante şi hoteluri câştigă în medie sub 1.400 de lei pe lună, la jumătate faţă de media la nivel de economie
Salariul mediu net din domeniul restaurantelor şi hotelurilor a ajuns anul trecut la 1.393 de lei pe lună, în creştere cu 13% faţă de anul precedent, arată datele de la Institutul...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Mihai Găvan, TotalSoft: studiile arată că folosirea AI poate creşte productivitatea şi că o nouă tehnologie aduce cu sine noi joburi
- Adrian Dinu, fondator, Creasoft: De cele mai multe ori angajaţii prefer să meargă la birou decât să utilizeze aplicaţia noastră de pontaj care îi monitorizează
- Andreea Minuţă, Director Executiv Divizia Abonamente, Regina Maria: Abonamentul medical este un instrument important în acest proces de recurtare, atragere şi retenţie a angajaţilor. Şi companiile cu doi- trei angajaţi încep să ofere abonamente medicale
- Doi elevi din Bucureşti vor reprezenta România la finala concursului European Money Quiz, la Bruxelles. Etapa din România a fost organizată de ARB, BNR, ASF Ministerul Finanţelor şi Institutul Bancar Român
- Oana Piticaş, Casa de Avocatură Noerr: salariul nu mai este crucial pentru a reţine angajaţii, ei au nevoie de mai mult