Antreprenori locali
Producătorul de mezeluri Agra’s din judeţul Alba a depăşit pragul de 20 de milioane de euro afaceri. „Românii mănâncă mai mult la restaurante, pe piaţa HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele - n.red.) din Bucureşti am avut o creştere a vânzărilor de mezeluri cu 20%.“
Producătorul de mezeluri Agra’s din judeţul Alba, controlat de antreprenorii locali Dan Sărmăşan şi Sanda Stâncel, a finalizat anul trecut cu afaceri de 20,5 milioane de euro, în...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Restaurantele şi barurile devin un obstacol în calea recuperării ambalajelor. Care sunt soluţiile?
- Seceta începe să se vadă. Fermier: În judeţul Buzău deja e secetă, dar şi în unele zone din judeţul Galaţi
- Un semnal pentru anul agricol. Ingrid Staver, fermier care cultivă 1.300 ha cu cereale în Galaţi şi Brăila: Ar fi bine să mai plouă, pentru că seceta deja s-a instalat în anumite zone
- Afaceri de la Zero. Alexandra Istrate a pariat pe brandul de accesorii pentru animale MASH şi vrea să deschidă propriul magazin
- Tensiunea creşte între RetuRO, administratorul SGR, şi industria HoReCa. „RetuRO răspunde la două săptămâni. Când trebuie să cerem ridicarea sacilor, se complică situaţia“