Un start-up pe zi

Start-up-ul care a vrut să evite centrul vechi: „Trebuie să fie şi alte zone în care poţi să mănânci“

Iulia Preodişteanu şi Vasile Tătaru în vârstă de 29 de ani au pus în noiembrie anul trecut bazele unui restaurant care vinde burgeri şi pizza în Capitală şi care în două luni a avut...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.