ZF Live
„Nu ştim dacă România va produce vreodată un vin de 5.000 de euro“
Cel mai scump vin produs în România costă 60 de euro pe sticlă în prezent, în condiţiile în care ofertele magazinelor de profil au la vânzare produse de mii de euro din import însă,...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Tensiunea creşte între RetuRO, administratorul SGR, şi industria HoReCa. „RetuRO răspunde la două săptămâni. Când trebuie să cerem ridicarea sacilor, se complică situaţia“
- JYSK deschide magazin la Sinaia şi ajunge la 141 de unităţi pe piaţa locală
- Antreprenorul Nicolae Arghir din Brăila a ajuns la afaceri de peste 73 mil. euro în 2023 cu traderul de cereale Ezean Grain
- Grafic: Principalii furnizori de echipamente RVM din SGR
- Interviu. Cine este Alin Zamfira, antreprenorul care a preluat 40% din Abatorul Periş şi care pariază pe o creştere de cel puţin 50% a cifrei de afaceri