ZF Live. Andreea Gaşpar, HR & payroll manager, Mazars: Angajaţii care îşi iau concediu medical pentru că se îmbolnăvesc de COVID-19 ar putea să câştige mai mult decât dacă ar fi fost la muncă. Concediul medical pentru COVID-19 şi de carantină sunt plătite exclusiv cu 100%, iar un concediu medical este calculat ca media veniturilor pe ultimele şase luni
♦ „Poate că angajatul a avut şi bonusuri încasate şi chiar se întâmplă des să primească mai mulţi bani în concediu medical decât dacă ar fi fost în mod obişnuit la...Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ministrul Finanţelor: Trăim cea mai complicată situaţie din ultimii 70 de ani. Este exclusă îngheţarea pensiilor sau salariilor
- Raport PwC: Fenomenul ”Marea demisie” continuă la nivel global cu presiune şi mai mare pe salarii. Dintre angajaţii români, 40% vor să ceară majorarea salariului, iar 16% vor să-şi schimbe locul de muncă în următorul an
- Mihai Boldijar, Bosch: În 2-3 ani trecem de 10.000 de angajaţi, extinderile continuă în R&D şi producţie
- Un salariu pe zi. Un bucătar câştigă, în medie, 1.100 de euro net pe lună. Ana Vişian, BestJobs: Pentru rolurile de bucătari, candidaţii au nevoie de experienţă în gestionarea unei bucătării, dar şi în siguranţa alimentelor, iar o certificare specifică po
- Polonia devine o ţară de bătrâni