Deficitul de personal din HoReCa este de 100.000 de angajaţi. Care sunt soluţiile. Călin Ile, preşedinte FIHR: Mizăm pe importul forţei de muncă din zonele non-UE şi pe mobilitatea forţei de muncă
Deficitul de forţă de muncă din zona HoReCa a ajuns la 100.000 de persoane, adică aproximativ 25% din locurile de muncă angrenate în această industrie. Soluţiile sunt importul forţei de...Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ovidiu Şandor, fondator Mulberry Development, a fost desemnat Antreprenorul Anului 2018 de EY România
- Şoferul de autocamion, cea mai populară meserie din România în 2018
- Germania şi problemele ei: profesorii germani fac grevă pentru salarii mai mari şi corectitudine
- Analiză ZF. Cât „cântăresc“ salariile în businessurile celor mai mari companii din România: O singură companie din topul celor mai mari 10 jucători din economie are o pondere de peste 10% a salariilor în cifra de afaceri
- Cum îşi propune USR să reformeze fiscalitatea şi ANAF. Impozit pe venit zero pentru salariul minim şi CAS progresiv