Mişcare pe piaţa farma. Britanicii de la GlaxoSmithKline retrag reprezentanţa Pharma din România. „GSK intenţionează să aducă modificări modelului său operaţional pe unele pieţe din Europa de Sud-Est şi Centrală şi Marea Baltică, inclusiv în România“
♦ GSK activează în România prin două firme, Glaxosmithkline Consumer Healthcare SRL (medicamente fără reţetă, produse de îngrijire orală) şi GSK SRL (divizia farmaceutică, produse...Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Distribuţia vaccinurilor, diferită de la un judeţ la altul. Hunedoara are zero locuri libere până la finalul lui ianuarie, în Gorj pot fi făcute 8.000 de programări. Cine răspunde pentru anomaliile programării?
- Urmează videoconferinţa ZF-BRD Buget 2021, marţi 26 ianuarie, care va aduce la un loc oameni de afaceri din regiunea de sud a României. „Vedem lumina de la capătul tunelului, dar încă sunt multe incertitudini şi pentru companii, şi pentru economie.“
- ZF Live. Magda Clipaciuc, Amrop România: În 2021, liderii companiilor trebuie să fie adaptabili, cât mai flexibili. „Sectoarele care sunt cele mai active până acum în zona de recrutare de executivi sunt cele care ţin de zona industrială, inclusiv cea ener
- Cum s-au făcut alocările pentru vaccin şi cine răspunde pentru faptul că sunt judeţe cu zero locuri libere pentru vaccinare şi altele unde apar 8.000 de locuri disponibile?
- Măşti „Made in România“. Producătorii locali de textile au cerut certificat de la Agenţia Medicamentului pentru producţia de măşti. În 2020 au fost 135 de cereri de înregistrare, iar jumătate au fost aprobate. Preţurile unei măşti porneau de la 5 lei în l