Medlife preia platforma sfatulmedicului.ro

13 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

Compania de servicii medicale private Medlife, controlată de familia Marcu, a anunţat că preia integral platforma sfatulmedicului.ro, cel mai mare hub de informaţii medicale din România, lansată în urmă cu 15 ani.

Platforma înregistrează o medie lunară de peste 3,2 milioane de utilizatori unici, respectiv peste 12 milioane de afişări.

Adiţional serviciului de informare, utilizatorii accesează pe această platformă serviciul de autoevaluare medicală şi interpretarea online a analizelor. Ca urmare a acestei tranzacţii, Sfatulmedicului.ro va păstra echipa care a derulat proiectul de la lansare. 

În ultimii 9 ani, grupul MedLife a deschis sau a achiziţionat 83 de unităţi medicale.Compania a raportat în T1/2018 afaceri consolidate de 196,8 milioane lei, în creştere cu 34% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.