STB SA lucrează la un upgrade pentru Sistemul Automat de Taxare, pot apărea dificultăţi

23 oct 2019 Autori: Laura Albu , Mediafax

Societatea de transport Bucureşti anunţă ca va extinde lucrările de upgrade pentru Sistemul Automat de Taxare, iar călătorii afectaţi vor fi îndrumaţi de către controlori, potrivit unui comunicat remis miercuri, MEDIAFAX.

Lucrările de upgrade la Sistemul Automat de Taxare al STB SA vor fi extinse şi în cursul acestei săptămâni, astfel încât procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri poate întâmpina temporar dificultăţi.

STB SA anunţă că echipele de control vor să aplica o procedură de îndrumare şi prevenţie pentru călătorii afectaţi. Procesul de upgrade va continua până la data de 27 octombrie. În cazul în care lucrările vor fi finalizate înainte de termen, STB SA va anunţa acest lucru.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.