Primarul sectorului 4 a anunţat când va fi gata noua staţie de metrou din Berceni, care va fi afară

9 nov 2018 Autor: Nicolae Oprea

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat, vineri, că săptămâna viitoare va semna un contract al studiului de fezabilitate pentru construierea unei noi staţii de metrou în Berceni. Porivit edilului, staţia ar putea fi gata în 2020 -2021.

Primarul sectorului 4 a anunţat încă de acum două luni că vrea să construiască o nouă staţie de metrou, în apropiere de Centura Capitalei, iar vineri a anunţat că săptămâna viitoare va semna un contract pentru studiul de fezabilitate.

De asemenea, Daniel Băluţă a declarat că staţia ar putea fi gata în 2020 -2021.

Staţia ar urma să fie deschisă în zona Centurii Capitalei, după staţia Berceni, care în prezent este capăt de linie în zona de sud-est a Bucureştiului.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale Sector 4, infrastrctura pentru o astel de staţie există deja, iar metroul ar urma să ruleze pe la suptafaţă, pentru că linia din aceea zonă este în aer liber.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.