Prahova: Toate locurile destinate persoanelor cu Covid de la ATI sunt ocupate

30 sep 2020 Autor: Cosmin Pirv

Toate paturile de Terapie Intensivă destinate persoanelor diagnosticate cu Covid-19 sunt ocupate în judeţul Prahova, unde au fost confirmate în ultimele 24 de ore 76 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, dintre cele 378 de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 în spitalele din judeţ 251 sunt ocupate. „La ATI, toate paturile destinate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate”, se arată în comunicat.

În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost raportate 76 de cazuri noi de îmbolnăvire, cele mai multe-36- la categoria de vârstă 40-59 de ani.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 5.885 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testaţi pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 201 au decedat, conform raportărilor DSP Prahova. Ultimul deces a fost înregistrat în cazul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 83 de ani, cu comorbidităţi.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.