Gabriela Firea cere din nou Centura Capitalei de la Ministerul Transporturilor: Este o Fata Morgana

9 dec 2019 Autori: Nicolae Oprea , Mediafax

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că la următoarea şedinţă a CGMB va solicita Guvernului, respectiv Ministerului Transporturilor, trecerea Centurii Capitalei la Primăria Capitalei. Până acum, Municipalitatea a mai făcut solicitări în acest sens.

„Constat cu părere de rău că obiectivul investiţii Centura Capitalei este în continuare o Fata Morgana. Am decis la prima şedinţă a CGMB să solicităm încă o dată transferul centurii de la CNAIR, la Primăria Capitalei. Suntem primii interesaţi”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

Primăria Capitalei a făcut în ultimii ani mai multe solicitări în acest sens, însă nu au avut succes.

Inclusiv miniştrii PSD care s-au succedat la conducerea Ministerului Transporturilor au refuzat transferul Centurii Capitalei către Primărie.

Firea a motivat de fiecare dată când a cerut transferul Centurii Capitalei că, local, investiţia ar putea fi finalizată mult mai repede.

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.