Focar de COVID-19 la dispeceratul Ambulanţei Prahova: 7 persoane infectate, din 20 angajate

16 sep 2020 Autor: Laura Buciu

Şapte din cele 20 de cadre ale dospeceratului Ambulanţei Prahova sunt infectate cu COVID-19, au transmis, miercuri, reprezentanţii Prefecturii Prahova.

Potrivit Prefecturii Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a identificat un nou focar la dispeceratul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova.

„Şapte persoane, dintr-un efectiv de 20, au fost confirmate cu noul coronavirus. Ca urmare a acestui lucru, activitatea a fost reorganizată cu angajaţi din rândul personalului operativ, dar şi cu sprijin de resurse umane din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova”, a transmis Prefectura Prahova.

Până miercuri, la nivelul judeţului Prahova, 5.101 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 173 au decedat.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.