CNAIR: Serviciul de emitere a rovinietelor prin mesaje va funcţiona cu întreruperi

23 aug 2019 Autor: Laura Albu

Există posibilitatea ca serviciul de emitere rovinietă şi peaj prin intermediul serviciului de mesagerie în reţeaua Orange să funcţioneze cu întreruperi în zilele de 23 şi 24 august, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

"În perioada 23.08.2019, ora 23:00 – 24.08.2019, ora 05:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor şi a peajelor, prin intermediul serviciului de mesagerie scurta (SMS), să fie întreruptă în reţeaua de telefonie mobilă Orange România ca urmare a unor activităţi de mentenanţă şi îmbunătăţiri în sistemele Orange", potrivit CNAIR.

Clienţii Orange nu vor fi menajaţi în cazul în care nu au achitat rovinieta sau peajul din cauza problemelor tehnice ale companiei de telefonie.

Pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, CNAIR îi îndeamnă pe aceştia să achite rovinieta sau peajul prin alte modalităţi disponibile, cum ar fi site-ul www.erovinieta.ro, aplicaţia mobila etarife sau prin sms din celelelalte reţele de telefonie autorizate (Vodafone, RCS, Telekom).

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.