Şoferii români sunt tot mai interesaţi de contractele CASCO

4 iul 2016 Autor: Roxana Rosu

Şoferii români au început să acorde mai multă atenţie protecţiei maşinii lor şi nu se mai limitează doar la asigurarea RCA, numărul contractelor CASCO fiind în creştere şi anul trecut şi în 2016.

Potrivit unei analize realizată de Gothaer Asigurări Reasigurări, clienţii nu caută la o poliţă de asigurare numai serviciile acordate în caz de daună, alte criterii pe care le iau în considerare în momentul în care aleg o asigurare CASCO fiind calitatea serviciilor, prima de asigurare, ţările acoperite, riscurile incluse în poliţă, existenţa unei francize, reputaţia asigurătorului.

"Sigur, un factor care a favorizat evoluţia pozitivă îl reprezintă pe această linie de asigurare şi creşterea cu peste 12% a înmatriculărilor noi de autoturisme în 2015, comparativ cu anul precedent", se arată într-un comunicat al asigurătorului.

Gothaer plăteşte daunele pe linia CASCO într-o medie de 5 zile de la ultimul document depus.

În România, grupul german Gothaer a vândut poliţe de 82 milioane de lei (18 mil. euro) anul trecut, cu 3% mai mult decât în 2014, afacerile din România reprezintând 14% din afacerile întregului grup.

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.