Producătorul spaniol de mobilier exclusivist Porcelanosa a deschis un showroom la Bucureşti

16 apr 2018 Autori: Dan Straut , Mediafax

Grupul spaniol Porcelanosa, unul dintre liderii mondiali în producţia de echipamente exclusiviste pentru design de interior, a deschis un showroom la Bucureşti şi estimează vânzări de două milioane de euro în acest an în România.

Porcelanosa Grupo deţine opt fabrici în Spania şi o reţea de peste 150 de magazine în toată lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifră de afaceri anuală de peste un miliard de euro şi este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colecţiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecţi şi designeri la nivel mondial, între care Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli sau Luis Vidal.

Noul showroom este rezultatul unei cooperări investiţionale cu Delta Studio, unul dintre liderii pieţei amenajărilor interioare de lux din România. Salonul se desfăşoară pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, prezentând concepte de design de interior realizate la cele mai înalte standarde şi se adresează celor mai exigenţi vizitatori.

„Investiţia comună a celor două firme partenere, Porcelanosa Grupo şi Delta Studio, a depăşit o jumătate de milion de euro. Încă din primul an de la deschidere, mizăm pe vânzări de peste două milioane de euro”, a declarat Dragoş Bonea, director general Delta Studio.

„Piata internaţională a fost dintotdeauna scopul nostru, încă din 1974, anul în care bunicul meu a fondat compania. În România, avem o relaţie de peste 10 ani cu Delta Studio, relaţie ce a devenit acum şi mai specială”, a declarat José María Soriano, membru al familiei fondatoare Porcelanosa.

Reprezentanţii investitorilor anunţă, într-un comunicat, că toţi iubitorii de design de interior pot beneficia de promoţia specială realizată cu ocazia lansării, constând în 10% discount pentru orice produs Porcelanosa Grupo comandat până pe 31 mai 2018.

Read this article in English on www.ZFEnglish.com
Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.