Pirelli face noi angajări la fabrica din Slatina

24 mai 2018 Autori: Ionut Jifcu , Mediafax

Grupul italian Pirelli face angajări pentru fabrica din Slatina, obiectivul companiei fiind 50 de persoane recrutate în fiecare lună, până la sfârşitul anului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Grupul italian Pirelli face angajări pentru fabrica din Slatina, obiectivul companiei fiind 50 de persoane recrutate în fiecare lună, până la sfârşitul anului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

CEO-ul Pirelli România, Wolfgang Meier, a declarat, joi, la Slatina că producătorul de anvelope are nevoie de toate categoriile de personal, începând de la operatori, până la specialişti în toate sectoarele de activitate.

„Campania de recrutare pe care noi o facem este una permanentă, aşa cum am anunţat şi la începutul anului, continuăm să creăm noi locuri de muncă. (…) Posturile sunt variate, căutăm de la operatori, până la specialişti, ingineri, în absolut toate sectoarele, de la mentenanţă, la cercetare şi dezvoltare, la partea de producţie. Absolut oricine doreşte să aplice pentru un loc de muncă în compania noastră este binevenit”, a declarat Woflgang Meier.

Pirelli se extinde cu o nouă hală de producţie şi depozitare pe o suprafaţă de aproximativ şase hectare, astfel că vor mai fi campanii de recrutare, anunţă reprezentanţii companiei.

„Continuăm investiţiile, fabrica va continua să crească, şi de aceea atât partea de specialişti, cât şi partea de operatori reprezintă oportunităţi pentru cei care îşi doresc să intre în fabrica noastră. Vorbim de angajări care se fac lunar şi care pot să depăşească 50 de persoane. Perioada de recrutare va continua până la sfârşitul anului, cel puţin. Apoi, în funcţie şi de numărul de CV-uri pe care le vom înregistra, vom continua această campanie de recrutare”, a mai spus CEO-ul Pirelli Tyres România.

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.