Compania farmaceutică Merck a înregistrat o creştere a vânzărilor în România, anul trecut, cu 17%

14 mar 2018 Autor: Dorin Oancea

Compania farmaceutică Merck a înregistrat o creştere a vânzărilor în România, anul trecut, cu 17%, în condiţiile în care în ultimele 18 luni numărul angajaţilor a crescut cu 50%.

Merck Group a investit în anul 2017, la nivel mondial, 2,1 miliarde de euro în cercetare şi dezvoltare. Compania estimează o creştere de 8% a cifrei de afaceri pentru finalul anului 2018, iar la nivel mondial o creştere de 2,8% a cifrei de afaceri.

„În septembrie 2017 am primit aprobare pentru două tratamente revoluţionare, unul pentru pacienţii cu scleroză multiplă şi celălalt pentru cei cu de piele”, spune Schalk Opperman, General Manager al diviziei Biopharma, Merck România.

În întreaga lume, 55 de milioane de oameni folosesc zilnic medicamente din portofoliul Merck, pentru producerea cărora lucrează 53.000 de angajaţi, din 66 de ţări.

 

 

Read this article in English on www.ZFEnglish.com
Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.