CNAIR începe licitaţia pentru studiul de fezabilitate pentru drumul expres Craiova - Târgu Jiu

13 iun 2019 Autor: Dorin Oancea

CNAIR a postat în sistemul electronic de achiziţii publice SICAP documentaţia pentru contractul destinat elaborării studiului de fezabilitate şi proiectului tehnic de execuţie, documente necesare construirii drumului expres Craiova – Târgu Jiu.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit iniţial pentru data de 3 mai, dar, ca urmare a clarificărilor solicitate de operatorii economici, noul termen limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit în data de 20 iunie.

Potrivit legii, CNAIR are obligaţia să raspundă tuturor clarificărilor adresate de operatorii economici interesaţi de participarea la procedură şi după aceea să acorde acestora un termen corespunzător pregătirii ofertelor, conform interpretării care reiese din aceste raspunsuri.

Ulterior expirării acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor înregistrate în vederea stabilirii ofertantului câstigător în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi a legislaţiei în materia achiziţiilor publice.

CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnării contractului, în conformitate cu documentul de aprobare a finanţării depus la Direcţia Generală Organismul Intermediar pentru Transport în data de 27.02.2019.

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.