ZF Live. Simona Crăciun: Tort de Bezea: După deschiderea cofetăriei, sperăm să ajungem la afaceri de 360.000 euro. „Clienţii se îndreaptă spre cofetăriile nişate, care fac bine un singur produs – torturi de bezea, eclere, clătite, îngheţată.“

Pe piaţa locală are loc o trecere de la cofetăriile clasice care pun la dispoziţia clienţilor o categorie largă de sortimente de prăjituri şi torturi spre cofetăriile nişate, care ştiu...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.