CONFERINTA ZF
Ne trebuie sau nu o strategie energetică?
Fără o strategie energetică în vigoare, România trebuie să se descurce cu ce are, iar dacă Guvernul va stabili o listă cu obiective energetice prioritare, aceasta va trebui să aibă...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Anul 2025 are şanse să devină cel mai bun an din 1992 încoace în ceea ce priveşte unităţile noi de producere a energiei. Care au fost investiţiile-cheie în sistem din ultimii 30 de ani?
- Marcel Boloş, ministrul finanţelor: voi propune în Guvern majorarea cu 750 mil. lei pentru bugetul schemei de ajutor de stat pentru investiţii majore
- România, atacată cibernetic din toate părţile. Ieri a fost rândul grupului Electrica. Soluţia? Un fel de „comisie“ care să prevină aceste atacuri. Problema României nu este lipsa de instituţii, ci felul în care acestea fac ce este în „job description“
- Anul 2025 are şanse să devină cel mai bun an din 1992 încoace în ceea ce priveşte unităţile noi de producere a energiei. Care au fost investiţiile cheie în sistem din ultimii 30 de ani?
- Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a oferit servicii de asistenţă juridică societăţii OMV Petrom în patru tranzacţii importante din domeniul energiei regenerabile