Prima achiziţie integrală a Vodafone pe piaţa locală: Gigantul telecom cumpără Evotracking, o companie românească specializată în gestionarea flotelor auto

19 feb 2018 Autor: Ştefan Stan

Vodafone România a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking, o companie românească din domeniul Internet of Things (IoT), care deţine marca EVOGPS, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală a serviciilor destinate administrării flotelor auto. 

Fondată în 2009, Evotracking are în portofoliu produse de management al flotelor care permit urmărirea şi monitorizarea în timp real a autovehiculelor, controlul consumului de combustibil, analiza comportamentului şoferului, precum şi alte soluţii telematice adaptate pentru companii din orice industrie.

„Aceasta este prima achiziţie integrală pe care Vodafone România o face pe piaţa locală şi reflectă calitatea business-ului Evotracking. Tranzacţia ne consolidează poziţia de lider în furnizarea soluţiilor IoT pe piaţa din România şi ne va permite să le oferim clienţilor o gamă mai variată de tehnologii şi de servicii”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

România oferă în prezent soluţii de management al flotelor auto pentru companii, folosite pentru localizare şi monitorizare prin GPS a autovehiculelor. Vodafone România oferă din 2003 soluţii IoT pentru companii din diverse industrii precum retail, auto, logistică şi utilităţi. 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.