Compania MedLife nu a răscumpărat nicio acţiune săptămâna trecută. MedLife, acelaşi preţ al acţiunii ca la începutul anului

marţi, 20:21 Autor: Tibi Oprea

Furnizorul de servicii medicale MedLife (M), cu o capitalizare de 593 mil. lei, a anunţat că în perioada 4-8 februarie 2019 nu a răscumpărat nicio acţiune ordinară proprie în cadrul programului de răscumpărare iniţiat pe 9 noimebrie, potrivit unui raport la bursă al emitentului.

„Prin Hotărârea AGEA din 8 octombrie 2018, s-a aprobat răscumpărarea din piaţă a unui număr maxim de 868.000 acţiuni proprii, pentru o perioadă maximă de 18 luni de la data publicării hotărârii în Monitorul Oficial al României. Astfel, MedLife va răscumpăra maximum 868.000 de acţiuni cu o valoare nominală de 0,25 lei/acţiune, nedepăşind pragul de 10% din capitalul social al Societăţii”, se arată în raportul de la bursă din 19 octombrie 2018.

Intermediarul tranzacţiilor este BT Capital Partners. Acţiunile MedLife, cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România şi singurul din sector listat pe segmentul principal al BVB, se tranzacţionau luni după-amiază la acelaşi preţ ca cel din şedinţa precedentă. Preţul unei acţiuni M este asemănător cu cel de la începutul anului. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.