Cele mai mari 20 de companii din agricultură după suprafaţa cultivată au încasat subvenţii de peste 300 de milioane de lei în 2021. Berceanu şi Dragnea, printre marii beneficiari
Cele mai mari 20 de companii din agricultură după suprafaţa cultivată au încasat subvenţii de 314,1 milioane de lei (circa 65 mil. euro) în campania 2021, potrivit calculelor ZF făcute pe...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- ZF Agropower. Mesajul fermierilor ecologici: costurile mari de producţie ne scot din piaţă! Polonezul, turcul sau grecul este sprijinit de stat, s-au găsit soluţii să-l facă competitiv
- Olandezii sunt „unici“ şi „inovatori“ în lume cu grădinile urbane pentru autoconsum, iar românii, cu 2,9 milioane de gospodării care îşi fac propria mâncare, sunt consideraţi „subzistenţi“. Cum schimbăm eticheta?
- Bursă. Marius Alexe, investitor şi membru CA Norofert, a investit peste 245.000 de euro în obligaţiuni ale producătorului de inputuri agricole. Cum motivează
- La French Tech Bucharest. From Ideas to Action: Climate Finance Strate-gies That Work. Sustenabilitatea nu mai este doar o tendinţă, ci o necesitate: companiile trebuie să adopte strategii verzi pentru a rămâne competitive în faţa schimbărilor climatice
- Analiză ZF Analiza de luni. Olandezii sunt „unici“ şi „inovatori“ în lume cu grădinile urbane pentru autoconsum, iar românii, cu 2,9 milioane de gospodării care îşi fac propria mâncare, sunt consideraţi „subzistenţi“. Cum schimbăm eticheta?