Cum s-a reformat consumul de carne de pasăre din România: pieptul de pui a devenit preferatul românilor în faţa pulpei şi aripioarelor, odată cele mai populare alegeri

Pieptul de pui a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor de carne de pasăre, după ce consumul a trecut printr-o transformare, urmând trendul din vestul Europei, unde de mulţi ani era...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.