T-Me Studios, companie din IT cu 5 milioane de dolari afaceri, vrea să se listeze la bursa românească

17 iul 2017 Autor: Liviu Popescu

T-Me Studios, publisher de aplicaţii Android cu 15 mi­lioane de utilizatori lunar, caută broker pentru listarea la Bursa de Valori Bucureşti până la finele acestui an.

Acţionarii, doi tineri antreprenori de 27 de ani res­pectiv 30 de ani, vor să vândă 25-40% din capital şi ţintesc lis­tarea pe segmentul principal de tranzacţionare, ceea ce în­­seamnă că Timmy Studios ar pu­tea fi pri­ma compa­nie din IT listată pe pia­ţa principală a bursei ro­mâneşti.

„Nu ne-am hotă­rât la un broker anu­me. Sunt câteva com­pa­­nii cu care dis­cu­tăm în prezent“, spu­ne Matei Pavel, 30 de ani, unul dintre mem­brii fondatori care în pre­zent deţine 48,5% din start-up-ul românesc. El este ac­ţio­nar alături de Laurenţiu-Victor Bălaşa, 27 de ani, care deţine tot 48,5% din companie

Matei Pavel spune că anul trecut Lemur Labs, firma sub care este înregistrat brandul T-Me Studios, a avut afa­ceri de 5 mil. dolari şi un profit de 3 mil. dolari.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.07.2017

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.