Tempos Serv SRL
  • Nume: Tempos Serv SRL
  • CUI: RO9995561
  • Registrul comerțului: J40/9331/1997
  • Domeniu de activitate: Industrie // Aparate şi echipamente electrice
Informații generale
  • Anul înființării: 1997
  • Contact:
    Relaţii cu publicul
    office@tempos.ro
    Telefon: 021.241.2047
    Fax: 021.655.5326
Linkurile companiei

Prezentarea companiei

Proiectare si executie de instalatii electrice exterioare si/sau electrice pentru incinte si/sau constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea de 0.4 kV.

Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0.4 – 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV.

Executie de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0.4 – 20 kV si posture de transformare cu tensiune nominala superioara de cel mult 20 kV.

Executie de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0.4 – 110 kV si posturi de transformere cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV.

Executie de statii electrice si de lucrari la partea electrica a centralelor. Incercari de echipamente si instalatii electrice.

Proiectare de linii electrice, aeriene si subterane, cu tensiuni nominale de 0.4 – 110 kV si posturi de transformare cu tensiune nominala superioara de cel mult 20 kV.

Executare de linii electrice aeriene si subterane cu tensiuni nominale de 110 – 400 kV.

Proiectare de statii electrice si de instalatii apartinand partii electrice a centralelor.

Executie de lucrari de vopsire a elementelor de sustinere a retelelor electrice / defrisare pentru culoarul de trecere a liniilor electrice aeriene. Incercari de echipamente si instalatii electrice, in vederea certificarii conformitatii centralelor electrice eolienne si fotovoltaice cu normele tehnice aplicabile.

Sursa: Compania