SUPER EGGS SRL
  • Nume: SUPER EGGS SRL
  • CUI: RO 28398373
  • Registrul comerțului: J09/384/2014
  • Domeniu de activitate: 0147 - CRESTEREA PASARILOR
  • Produse şi servicii:
    OUA, PRODUSE DIN OUA LICHIDE SI PRAF
Informații generale
  • Anul înființării: 2011
  • Management
    • Violeta Rosioru Director Comercial
    • Daniela Cireasa Director Adjunct
    • Romeo Apostu Director General
  • Contact:
    Presă
    info@supereggs.ro
Linkurile companiei

Prezentarea companiei

Super Eggs este o companie specializata pe productia si comercializarea de oua albe si rosii, praf de oua si oua pasteurizate si face parte din Grupul European Eurovo.

Situata in regiunea Braila, in sud-estul Romaniei, Super Eggs este intr-o continua crestere si expansiune si se diferentiaza pe piata datorita faptului ca are controlul total asupra calitatii produselor sale. Acest lucru se datoreaza faptului ca Super Eggs controleaza intregul ciclu de productie, de la fermele de tineret pana la produsele finale, inclusiv nutreturile folosite pentru hrana pasarilor care sunt pregatite in propria sa fabrica. Atat materiile prime cat si produsele finite rezultate din intregul circuit de productie sunt analizate in laboratorul autorizat al societatii.

Foarte important este ca Super Eggs este certificat I.F.S si astfel poate demonstra clientilor ca produsele sale indeplinesc cele mai exigente prevederi ale standardelor legale, de siguranta si de calitate.Un alt aspect prin care Super Eggs se diferentiaza pe piata este faptul ca se adapteaza cerintelor clientilor functie de domeniul in care acestia activeaza. In acest sens, praful de oua sau ouale pasteurizate sunt realizate pe baza fisei tehnice solicitate de client, astfel incat produsele sa poata fi folosite de catre acesta cu succes in ceea ce el produce.

Relevant  este ca Super Eggs se adapteaza si nevoilor cantitative pe care le au clientii. Astfel, ouale pasteurizate se livreaza atat in bag-in-box-uri incepand cu 3 kg, cat si in autocisterne de 20 de tone, iar praful de oua se livreaza ambalat atat in cutii de 250 de kg, cat si in cutii mari ( big-box-uri) de 650 de kg.
Garantia oferita de catre toate aceste atuuri ale Super Eggs, precum si calitatea certa a produselor sale, determina cresterea continua si substantiala a numarului de clienti, precum si a cantitatilor livrate.

Misiunea, viziunea si valorile Super Eggs sunt aliniate cu cele ale Grupului Eurovo, din care face parte.Astfel, Super Eggs, ca si companie specializata in productia, ambalarea si comercializarea de oua rosii si albe, de oua pasteurizate si praf de oua, isi asuma misiunea de a pune accentul pe satisfacerea nevoilor fiecarui client, pe crestere continua si pe orientarea permanenta pe inovatie. Consideram ca siguranta si calitatea produselor sunt garantate de controlul intregii filiere de productie si, ca atare, obiectivul principal al Super Eggs il constituie respectarea si depasirea standardelor de calitate in cadrul tuturor etapelor de prelucrare: de la producerea hranei pentru propriile pasari in fabrica proprie de nutreturi combinate, la cresterea puilor in cadrul propriilor ferme de tineret, a gainilor ouatoare in cadrul propriilor ferme de gaini, pana la ambalarea oualor in centrul de ambalare certificat IFS, fabricarea si ambalarea prafului de oua in propria fabrica de praf de oua certificata IFS si fabricarea si ambalarea oualor pasteurizate in propria fabrica de oua pasteurizate certificata IFS.

De asemenea, Super Eggs se aliniaza si viziunii Grupului Eurovo care considera ca respectarea naturii este esentiala si ca aceasta implica atat starea de bine a propriilor pasari, cat si garantarea unor produse sanatoase, in armonie cu mediul ambiant.

Venind in intampinarea cererilor consumatorilor, Super Eggs isi concentreaza propriile investitii pe sisteme de crestere alternative, la sol. Abordarea subsumata dezvoltarii durabile, sustinuta de o solida cultura a responsabilitatii si de o implicare sociala cu radacini profunde, se concretizeaza in numeroase proiecte ce vizeaza reducerea impactului asupra mediului. Departamentul de Cercetare-Dezvoltare al Grupului Eurovo, angajat zilnic in studierea de noi produse, sisteme de crescatorii, automatizari si tehnologii, sustine, automat, si compania Super Eggs.

Infiintat de catre Rainieri Lionello si sotia sa, Anita, la mijlocul secolului trecut, Grupul Eurovo a ajuns acum lider mondial in productia de oua si de ovoproduse (praf de oua si oua pasteurizate).  Initial,  activitatea consta in cojirea manuala a oualor, care erau stocate in vase mari si apoi congelate. In 1965 Rainieri Lionello a cumparat prima masina de cojire a oualor, punand astfel bazele Grupului Eurovo de acum.

De la inaugurarea primei fabrici in anul 1970, la Santa Maria in Fabriago, Grupul Eurovo s-a extins treptat, investind in centre noi de ambalare, ferme de tineret, ferme de gaini ouatoare si fabrici de nutreturi combinate. In prezent are in proprietate 17 fabrici de productie in Italia si in strainatate (Franta, Spania, Romania si Polonia).
Grupul Eurovo se afla si astazi in proprietatea familiei Lionello, fiind un exemplu de antreprenoriat familial, intrucat este condus de cei doi fii ai lui Rainieri, Siro si Ireno (Claudio), de nepotii Silvia si Federico si de toate persoanele care, impreună cu ei, se implica cu mare entuziasm in realizarea unui vis ce se adevereste zi de zi.
Misiunea Grupului Eurovo este de a pune accentul pe satisfacerea nevoilor fiecarui client, pe crestere continua si pe orientarea permanenta pe inovatie. Grupul Eurovo este constient de faptul ca, pe o piata in continua evolutie, a raspunde exigentelor unor intreprinderi specializate si ale consumatorilor inseamna a gandi produse specifice si de avangarda, studiate cu atentie, cu respectarea echilibrului intre modernitate si traditie.

De asemenea, Grupul Eurovo considera ca siguranta si calitatea produselor sunt garantate de controlul intregii filiere de productie.  Ca atare, respectarea si depasirea standardelor de calitate este obiectivul primar al Eurovo, in cadrul tuturor etapelor de prelucrare: de la producerea hranei pentru propriile pasari, la cresterea puilor, pana la ambalarea produselor finale. In viziunea Grupului Eurovo, respectarea naturii este esentiala: aceasta implica atat starea de bine a propriilor pasari, cat si garantarea unor produse sanatoase, in armonie cu mediul ambiant.

Venind in intampinarea cererilor consumatorilor, Grupul Eurovo si-a concentrat propriile investitii pe sisteme de crestere alternative: biologice, in aer liber si pe sol. Abordarea subsumata dezvoltarii durabile, sustinuta de o solida cultura a responsabilitatii si de o implicare sociala cu radacini profunde, se concretizeaza in numeroase proiecte ce vizeaza reducerea impactului asupra mediului. Misiunea si viziunea Grupului sunt sustinute de o puternica implicare a Departamentului Cercetare-Dezvoltare, angajat zilnic in studierea de noi produse, sisteme de crescatorii, automatizari si tehnologii.

Puternic prin traditie si prin bazele solide pe care a aparut, Grupul priveste la obiectivele din viitor cu spiritul celui care, dintotdeauna, a crezut in valoarea muncii si in puterea inovatiei.
Ca parte din Grupul Eurovo, Super Eggs se aliniaza atat misiunii, viziunii acestuia, cat si valorilor pe care le sustine.

Date financiare

An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2015 200 lei 44.390.143 lei 2.071.571 lei 103
2014 200 lei 13.639.698 lei 1.378.428 lei 124
2013 200 lei 10.000 lei 707 lei
2012 200 lei 20.000 lei 741 lei
2011 200 lei 12.000 lei 1.143 lei
Sursa: Compania