Perutnina Romania SRL
 • Nume: Perutnina Romania SRL
 • CUI: RO22780942
 • Registrul comerțului: J08/3164/2007
 • Domeniu de activitate: COMERT CU RIDICATA AL CARNII SI PRODUSELOR DIN CARNE
 • Produse şi servicii:
  Produse premium din carne de pui şi curcan, mezeluri fără alergeni, coloranţi sau potenţiatori de arome, certificate HALAL.
Informații generale
 • Anul înființării: 2007
 • Management
  • Florin Catalin Lupu General Manager
 • Sediul central: Brasov, Bd. Grivitei, nr. A96, incinta Teo Logistic, etaj 1
 • Contact:
  Relaţii cu publicul
  Perutnina Romania
  rooffice@perutnina.eu
  40 786 49 PEPE (7373)

Prezentarea companiei

Perutnina Romania face parte din grupul de firme Perutnina Ptuj (fosta Avicola Iugoslavia), cu sediul în oraşul Ptuj, Slovenia. Compania şi-a început activitatea în 2007 prin comercializarea de carne congelată iar din 2010 aceasta şi-a lărgit portofoliul de produse cu preparate din pui şi curcan.

Perutnina Ptuj este una dintre puţinele sisteme din lume ce permite controlul în toate etapele de producţie. Peste 500 de analize sunt realizate zilnic în laboratoarele proprii sau în cele ale partenerilor. Supravegherea permanentă prin sistemul propriu şi controlul constant al inspectorilor veterinari asigură integritatea şi siguranţa tuturor produselor.

Toate etapele de producţie şi distribuţie sunt supuse unor reglementări stricte de siguranţă iar trasabilitatea este asigurată prin intermediul HACCP, un sistem de control al punctelor critice ce reduce posibilitatea de a avea produse inadecvate până la zero.

De 112 ani producător de mezeluri din carne de pui şi curcan, cu conţinut ridicat de proteine, cu un procent minim de grăsimi, fără coloranţi, fără potenţiatori de gust, fără gluten, fără soia sau alţi alergeni şi certificate HALAL. Carnea de pasăre nu este doar gustoasă, uşor de pregătit şi potrivită pentru o gamă diversificată de reţete, ci este de asemenea şi o sursă naturală de vitamine, minerale, proteine şi grăsimi sănătoase. În farfuriile noastre ar trebui să existe numai alimente sănătoase, sigure şi de o calitate ridicată iar primul pas pentru a avea acest lucru este o preparare atentă a alimentelor.

 

Calitatea produselor Perutnina este garantată prin numeroase certificări de calitate şi prin atenta monitorizare a fiecărei etape din procesul de producţie. Produsele Perutnina sunt considerate a fi produse alimentare de o calitate excelentă, ce vin în întâmpinarea consumatorilor contemporani cu o alternativă modernă de viaţă astfel încât să se poată bucura de produse delicioase şi care se se pot prepara rapid.

 

Structură acționariat

Acționari Procent
Perutnina Ptuj 100%

Date financiare

An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2016 4.698.000 lei - - -
Sursa: Compania