ARVAL ROMANIA
  • Nume: ARVAL ROMANIA
  • Domeniu de activitate: Servicii // Leasing operaţional
  • Produse şi servicii:
    Arval, companie specializata in servicii de Leasing Operational, oferă închiriere pe termen mediu si lung, care este o modalitate facilă şi rentabilă de finanţare şi de gestionare a vehiculelor pana in 3,5tone, pentru o perioada intre o luna si pana la 5 ani, contra unei rate fixe lunare. In gama de servicii oferite se pot enumera: finantarea vehiculelor multibrand, mentenanta, asigurarea autovehiculelor, managementul pneurilor si cardurilor de combustibil, asistenta rutiera, vehicul de inlocuire.
Informații generale
  • Anul înființării: 2006
  • Management
    • Dan Boiangiu General Manager
  • Contact:
    Presă
    Eugen Soineanu
    eugen.soineanu@arval.ro

    Relaţii cu publicul
    info@arval.ro
Linkurile companiei

Prezentarea companiei

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania ARVAL este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse.

ARVAL oferă clienţilor săi - profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale - soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto.

Expertiza şi calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL către clienţi, sunt livrate în 28 de ţări, cu peste 6.400 de angajaţi.

Flota totală in leasing operational full service, deţinută de ARVAL în întreaga lume ajunge la 1.028.142 de autovehicule (Decembrie 2016). ARVAL este membru fondator al Element-ARVAL Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în aproape 50 de ţări.

În interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integrantă din Retail Banking. 

Structură acționariat

Acționari Procent
Arval Franta 100%
Sursa: Compania