Un start-up pe zi: Trei antreprenori din Bucureşti speră la afaceri de 150.000 de euro cu un restaurant de burgeri

Mihai Andrei, Ionuţ Andrei şi Ramona Dumitru au deschis în 2016 un restaurant de burgeri în Bucureşti, pe lângă Calea Moşi­lor, şi speră ca în 2017 să ajungă la afaceri de 150.000...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.