Reţeta unui start-up de 100.000 de euro. O livadă de 8 hectare, două branduri de nectar şi „faptul că am crescut la sat“
Adina Popa, 26 de ani, administrator al producătorului Sultana Eco Fruct din Călăraşi, şi-a propus să vândă până la finalul acestui an sucuri, gemuri şi dulceţuri de 100.000...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.