ZF Live. Matei Ionescu, proprietar al Gargantua: Dacă vrei să îţi deschizi un restaurant, trebuie să fii pregătit să dublezi salariile ospătarilor în şase luni

Persoanele care vor să-şi deschidă un restaurant trebuie să îşi asume nişte costuri mai ridicate pentru forţa de muncă, să aibă atuul zonei şi să fie pregătite cu capital care să...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.