Alegerile politice sunt steroizi pentru Wall Street: din anii ‘50 încoace indicele bursier S&P500 a crescut în fiecare an când americanii şi-au votat preşedintele. De la Eisenhower, la Reagan în anii ’80, la seniorul Bush şi până la victoria lui Obama, indicele a fost pe plus când s-au confruntat cei care să conduca puternica economie a SUA. Se va repeta şi în 2024?

2023 este an pre-electoral pentru SUA, cea mai mare economie din lume şi cea care prin evoluţia Wall Street – acolo unde se tranzacţionează cele mai puternice şi mai mari companii la nivel...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.