Bucătăriile intră la apă în noile proiecte rezidenţiale. Arhitect: Probabil că trendul micşorării bucătăriilor va continua până când majoritatea noilor blocuri vor avea bucătării deschise care permit libertate de mişcare limitată – un fel de spaţii unde preferi să găteşti mai rar, ca să nu te enervezi

Mai mult decât un loc pentru gătit, bucătăria a devenit pentru mulţi dintre noi mai degrabă un loc de luat masa şi atât, într-o eră în care curierii care livrează mâncarea pedalează...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.