Un start-up pe zi
Andreea Borcan-Mărculescu, o antreprenoare din Buzău, face afaceri de 50.000 de euro cu un laborator de dulciuri personalizate. „Anul acesta ne dorim să deschidem un magazin pentru desfacerea produselor.“
Antreprenoarea Andreea Borcan-Mărculescu a pus pe picioare businessul Fantezie de zahăr în 2014, în Buzău, din dorinţa de a îndulci petrecerile din familie cu prăjituri şi...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.