Deficitul de personal din HoReCa este de 100.000 de angajaţi. Care sunt soluţiile. Călin Ile, preşedinte FIHR: Mizăm pe importul forţei de muncă din zonele non-UE şi pe mobilitatea forţei de muncă

Deficitul de forţă de muncă din zona HoReCa a ajuns la 100.000 de persoane, adică aproximativ 25% din locurile de muncă angrenate în această industrie. Soluţiile sunt importul forţei de...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.